DIT is DNB expertmeeting, 17 oktober 2024: thema AI

tech-expert, auteur, spreker - gespecialiseerd in Artificial Intelligence

IT-professionals opgelet, wil je meer weten over de stappen die DNB zet op het gebied van AI? Geef je dan op voor de DIT is DNB-expertmeeting op 17 oktober 2024, gastspreker Jarno Duursma (tech expert) geeft met zijn lezing Voorbij de glazen bol een haarscherpe blik op AI

Vrijwel iedere IT-professional binnen de financiële dienstverlening heeft direct of indirect te maken met het werk van DNB. Een mooie aanleiding om geïnteresseerden een kijkje in de IT-keuken van DNB te geven. Tijdens de DIT is DNB-expertmeeting op 17 oktober staat het onderwerp AI centraal. 

📅 donderdag 17 oktober 2024

🕛 14.30 – 18.00 uur

🚩DNB, Spaklerweg in Amsterdam

In deze editie:

  • Hoor je van Arjen de Graaf, CIO en divisiedirecteur, welke stappen DNB zet op het gebied van AI. Hij vertelt hoe DNB gebruik maakt van de technologie radar, waarom we een smart follower strategie hanteren en waarom we het zo belangrijk vinden om te investeren in de adoptie van nieuwe technologie.
  • Jarno Duursma, tech-expert, auteur, spreker én gespecialiseerd in Artificial Intelligence geeft met zijn lezing Voorbij de glazen bol een haarscherpe blik op AI. Want AI is veelbelovend en vooral geen hype meer te noemen. Welke lijnen zijn te zien, waar gaan we naartoe? Jarno geeft met zijn unieke perspectief en humorvolle manier van presenteren een inspirerende blik op de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie.
  • Kom je in de verschillende break-outsessies meer te weten over:

    • DNB’s Tech Radar
      Bob de Graaf, strateeg bij DNB, vertelt over hoe DNB input ophaalt en hoe we de Tech Radar inzetten.
    • Gesprek met de AFM over AI en de IT-strategie: blijvend in beweging.
      DNB heeft in haar strategie gekozen om smart follower te zijn, ook voor ontwikkelingen op het gebied van AI. In deze sessie vertelt de AFM welk pad zij bewandelen, hoe AI een plek krijgt in de IT-strategie en waar zij in deze reis tegenaan lopen.
    • Demo GitHub Copilot
      Michiel de Jong en Hidde van Dijck, IT-engineers bij DNB, laten zien hoe GitHub Copilot hen helpt in het dagelijks werk en daarmee veel werk bespaart.
    • Lessons learned bij de adoptie van Copilot M365
      Camilia Bruil, product manager bij DNB, vertelt over wat DNB allemaal gedaan heeft om Copilot te introduceren, hoe het wordt gebruikt en wat het onze collega’s oplevert.

Nieuwsgierig geworden? We ontmoeten je graag!
Met dit formulier meld je jezelf aan.

Gerelateerde vacatures

Bekijk ook eens deze vacatures van De Nederlandsche Bank

De Nederlandsche Bank
3.900 - 6.500
Medior
Amsterdam